Iuliu Muresan: Meciul cu Universitatea Craiova s-a jucat pe teren, nu a fost blat


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a respins acuzatiile blat care au fost vehiculate de oficialii de la FC Timisoara, dupa meciul castigat in fata Universitatii Craiova. Muresan a declarat ca Iancu nu se va retrage din fotbal, dupa cum anunta.

"Am jucat corect, cu toate ca se spun niste aberatii care ne deranjeaza. Cred ca meritam titlul. Sunt oameni, exact aceeasi care isi dau demisia si se retrag, care spun niste povesti care nu au legatura cu realitatea. Nu poti sa te gandesti ca U Craiova, care e la retrogradare, poate da meciul. Mie imi pare rau pentru Craiova, dar a fost un meci decisiv, castigat pe teren. si noua ne e greata de niste pareri ale unor oameni care mereu inventeaza, dar ne vedem de treaba", a declarat Iuliu Muresa..

Presedintele CFR Cluj a mai spus ca nu s-ar bucura la Iancu sa se retraga din fotbal si l-a sfatuit sa urmeze modelul de la CFR Cluj. "Trebuie sa faca ce am facut noi. Cand nu iti iese ceva trebuie sa mergi inainte, faci niste schimbari. Sunt cauze obiective si cauze subiective, am incercat sa remediem greselile. Am incercat sa vedem care e vina noastra, a conducatorilor, si care e vina antrenorilor. Cred ca am reusit sa revenim pe drumul cel bun. Noi n-am dezarmat si nu vom dezarma pana in ultima secunda. Daca nu intorceam rezultatul in meciul cu U Craiova, consideram ca titlul e pierdut", a mai adaugat Muresan.

Seful din Gruia l-a laudat pe Mandorlini pentru ca a reusit sa ii motiveze pe jucatori. "A stiut ce sa le spuna. Craiova a avut probleme fizice, ne-am dat seama ca putem intoarce rezultatul. Am zis ca nu trebuie sa ne precipitam, sa dam gol in primele 10 minute. Ma tem de Unirea Urziceni, in primul rind, apoi de Vaslui, daca facem noi doi pasi gresiti, dar e greu de crezut ca putem face doi pasi gresiti. Oricum, avem locul 3 asigurat", a mai adaugat Muresan, invitat in direct la sportro.

Comentarii Facebook