Iuliu Mureșan, la Dinamo București: Am auzit și eu zvonuri


Doctorul Iuliu Mureșan, fostul președinte al CFR Cluj, ar putea conduce echipa Dinamo București.

Iuliu Mureșan are acum viață de pensionar, dar se pare că este dorit de Dinamo. În acte, Iuliu Mureșan ar urma să ocupe funcția de administrator special, informează digisport.ro. Dinamo se află în procedură de insolvență, de care se ocupă clujeanul Răzvan Zăvăleanu, ca administrator judiciar angajat de Dinamo. Cei doi au colaborat și în insolvența prin care a trecut CFR Cluj. Cert este că sub comanda lor, clubul nu s-a însănătoșit pe deplin, ba chiar a rămas înglodat în datorii, scrie GSP.ro.

Iuliu Mureșan a condus pe CFR Cluj în 2015 spre insolvență, iar salvarea a venit de la Neluțu Varga, cel care a pompat șapte milioane de euro când a preluat acțiunile.

Am auzit și eu niște zvonuri, doar că nu este nimic concret. Nu pot să comentez, nu vorbesc pe presupuneri. Momentan sunt acasă, la Cluj, sunt bine, sănătos și nu pot vorbi despre ceva ce încă nu mi s-a oferit”, a spus Iuliu Mureșan - Iuliu Mureșan, pentru Gazeta Sporturilor

Un alt nume care ar urma să facă parte din echipa lui Mureșan este Răzvan Zamfir, cu care a lucrat la CFR Cluj și la Hermannstadt.

Comentarii Facebook