Iuliu Mureșan distruge CFR Cluj? Vrea să scape definitiv de Gabi Mureșan


Gabi Mureșan (31 de ani) a fost trimis la echipa a doua, după faultul de cartonaș roșu făcut la meciul cu Astra din Cupa României.

Mureșan a primit două zile libere de la club, iar de sâmbătă se va pregăti la echipa a doua pe perioadă nedeterminată. ”Am luat această decizie pentru a-l responsabiliza. Nu e normal să fii eliminat atât de uşor. Din păcate, jucătorul nostru nu e la prima abatere. Drept sancţiune, a primit două zile libere de la antrenorul nostru, după care se va pregăti cu echipa a doua a clublui. Încă nu ne-am hotărât pe ce perioadă de timp. Suntem dezamăgiţi că am ajuns să luăm această măsură, cu un jucător atât de bun precum Gabi Mureşan, dar este inadmisibil. E la a zecea eliminare de când evoluează pentru noi”, a declarat Iuliu Mureşan, conform citynews.ro.

Jucătorul ar putea primi patru etape de suspendare.


Antrenorul CFR Cluj, Eugen Trică, i-a luat apărarea lui Gabi Mureșan: ”Se întîmplă la fotbal, nu cred că putem vorbi de intenţie. S-a bătut pentru o minge, a sărit la cap, nu a vrut să-l lovească pe Takayuki”.

În spatele ”exilării” lui Gabi Mureșan la echipa a doua se ascunde o capcană a președintelui Iuliu Mureșan, care vrea să scape de tot de mijlocaș, cu această ocazie. Gabi Mureșan a înscris 5 goluri în acest sezon, fiind al doilea marcator al echipei.

Şi eu vreau să plec de la CFR, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să existe oferte. Sunt vinovat la faza din meciul cu Astra, dar nu a fost ceva intenţionat”, a spus Gabi Mureşan.

Comentarii Facebook