Iuliu Mureșan despre Tamaș: A venit, a băut și a plecat! Jucătorul s-a rugat să fie iertat - VIDEO

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a făcut și glume pe seama situației în care se află Gabi Tamaș, jucătorul concediat de echipă din cauza problemelor cu alcoolul.

 

Așa cum un dicton latin spune ”Veni, vedi, vici”, la el a fost ”Am venit, am băut și am plecat”. E păcat pentru că ar fi putut fi un jucător bun”, a spus Iuliu Mureșan.

 

El nu a respectat ce a promis când a venit și, din păcate, acea escapadă de la acel local nu a fost prima. Au mai fost una sau două înainte și de aceea eu când am declarat, marți, că acela a fost un chef de bun venit și că următorul era de adio, a fost altfel. Cel de bun venit a fost înainte, au fost două de bun venit, și acesta a fost de adio. Azi dimineață nu am avut altă soluție decât să renunțăm la el. 

 

Și Petre Grigoraș a spus că e mai bine pentru că nu e serios și nu ne putem baza pe el”, a declarat Iuliu Mureșan.

 

Gabi Tamaș a recunoscut că a fost în club. ”El a recunoscut și alte episoade pe care eu nu vreau să le fac publice. Nu a negat. Nu a încercat să mă mintă. A încercat să mă facă să nu-l dau afară, să-l iert că va demonstra. I-am spus că e prea târziu și i-am spus că nu se mai poate”, a declarat Iuliu Mureșan.

 

Florin Costea nu are aceeași viață. Florin Costea nu bea. Asta știu sigur. La el a fost în întâmplare. Oricum la ora 9.30 ei nu mai erau în local. I-am dat o amendă și un avertisment că va lua drumul lui Tamaș, dacă va continua”, a mai spus Iuliu Mureșan. 

 

Tamaș și Florin Costea, de la CFR Cluj, BEȚI într-un bar. Și-au arătat chiloții în Romantic Club - VIDEO

Comentarii Facebook