Gică Popescu critică dur naționala României: ”Nu meritam sa mergem la Mondiale”


Fostul internațional Gică Popescu a comentat despre calificarea naționalei României la Barajul pentru Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia.


"Mie mi s-a parut o seara normala. Nu aveam nicio emotie ca nu o sa castigam. Stiam ca Olanda va juca serios si ca nu va pierde in Turcia. Olanda a dominat aceasta grupa de la un cap la celalalt. A fost normal rezultatul din Turcia.

Evolutia jucatorilor nostri a fost influentata de faptul ca Olanda a marcat repede. Au incercat sa conserve rezultatul dupa primul gol. Si-au indeplinit obiectivul, s-au calificat la baraj”, a declarat Gică Popescu la Dolce Sport.

Acesta este de părere că România nu merită să meargă la Mondiale dacă va juca la nivelul la care a jucat în partida cu Estonia.

Cu o asemenea evolutie nu putem sa mergem la Mondiale. Nu meritam sa mergem la Mondiale daca vom juca asa cum am jucat cu Estonia. Nu aceasta este fata echipei nationale, am convingerea ca au jucat asa datorita rezultatului de la Istanbul.

Toate cele patru adversare sunt grele, toate ne vor pune mari probleme. Ramane de vazut daca ne vom ridica la nivelul acestor echipe. Daca vrem la Mondiale, trebuie sa trecem de oricare dintre cele patru echipe. La Mondiale sunt cele mai bune echipe din lume, iar daca vrem acolo trebuie sa aratam ca meritam.

In 1994, cand am picat cu Argentina in optimi, cu totii eram foarte speriati cand am aflat adversarul Gica Hagi a spus ca daca e sa cadem, macar sa cadem dupa un cal mare. La ultimul baraj, cu totii ne-am dorit sa cadem cu Slovenia si am ramas acasa", a mai spus Gică Popescu.

Comentarii Facebook