Iuliu Muresan: Aducem un atacant saptamana viitoare! Bud nu pleaca nicaieri - VEZI VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca Cristi Bud nu va fi vandut in aceata iarna, pentru ca este nevoie de el la echipa. Muresan a adaugat ca saptama viitoare va fi adus un alt atacant.

CFR Cluj a plecat vineri, 28 ianuarie, in cel de-al doilea stagiu de pregatire in Antalya.

"Eu sper ca saptamana viitoare, la inceput, sa mai vina un atacant direct in cantonament. Vom aduce un atacant care va fi la fel de bun ca si Bjelanovic. Bud nu este transferabil. Chiar mi-a zis in gluma ca imi face o cinste ca i-am tinut loc si a zis ca daca mai pleaca unul imi fac cinste dubla dand multe goluri.

Am incredere in Bud pentru ca este un jucator bun si in careu stie foarte bine ce trebuie sa faca cu mingea si gaseste drumul cel mai rapid spre poarta
", a declarat Muresan.

Presedintele CFR Cluj l-a comparat pe Bud cu Benzema de la Real Madrid, care a stat rezerva lui Higuain pana cand acesta s-a accidentat, si acum da goluri frumoase.

Lotul CFR Cluj a plecat cu un avion spre Bucuresti, alaturi de Gloria Bistrita. Din Capitala, celor doua loturi li se vor alatura Steaua Bucuruesi si Pandurii Targu-Jiu.

In Antalya, CFR Cluj va juca patru partide amicale, impotriva SV Ried (Austria), FC Koper (Slovenia), FC Rijeka (Croatia) si Litex Loveci (Bulgaria).

CFR Cluj va reveni in tara in 11 februarie.

Comentarii Facebook