Duminica 28 Aprilie

Italianul Andrea Mandorlini, aproape de a semna cu CFR: „Voi fi la Cluj”


CFR Cluj a rămas fără antrenor principal, după ce Dan Petrescu (55 de ani) a plecat în Coreea de Sud, la Jeonbuk Motors. Italianul Andrea Mandorlini (62 de ani) este pe punctul de a deveni oficial noul antrenor al echipei din Gruia.

Andrea Mandorlini anunță că este aproape de a semna un acord cu CFR Cluj. Acesta va veni în România pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului.

Mâine seară voi fi la Cluj. O să avem o discuție și dacă totul este OK… (n.r. - râde). Mai sunt câteva detalii despre contract de pus la punct. Merg la Cluj ca să le lămurim.

(n.r. - Veţi semna cu CFR Cluj?) Dacă totul este în regulă, da.

A fost o perioadă bună acum câțiva ani, chiar dacă s-a terminat așa. Este o nouă provocare, o nouă aventură și sunt foarte fericit.

Cunosc multă lume în Cluj, îmi place orașul, cu toții m-au sunat acum și mi-au spus că speră să mă vadă. Sper ca totul să fie bine și să facem un acord definitiv.

(n.r. Puteţi câştiga titlul cu această echipă) E prea repede să vorbesc. Vedem ce este de făcut. Momentan sunt foarte fericit să vin la Cluj”, a spus Andrea Mandorlini, potrivit ProSport.

Andrea Mandorlini ar urma să semneze cu CFR Cluj un contract valabil pentru un sezon, cu opțiunea de prelungire pentru încă unul, anunță Gianluca Di Marzio.

Italienii mai precizează că Andrea Mandorlini se va baza la CFR Cluj pe portarul Simone Scuffet, conaționalul său. Mandorlini a mai pregătit-o pe CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 - septembrie 2010.

Comentarii Facebook