CFR Cluj are din nou golgheter! Un atacant de un milion de euro revine în Gruia


CFR Cluj, care s-a despărțit de Dan Petrescu și încă nu și-a numit noul antrenor principal, are oficial de luni un nou fotbalist. Jefte Betancor (29 de ani) s-a despărțit de ciprioții de la Pafos FC și va reveni la CFR Cluj.

Transferat în Gruia la începutul sezonului 2022/2023 de la Farul Constanța, în schimbul sumei de 300 de mii de euro, vârful spaniol a adunat 3 goluri și un assist în 15 meciuri în tricoul celor de la CFR, înainte de a fi cedat sub formă de împrumut în Cipru, scrie digisport.ro.

Un milion de euro este cota de piață a lui Jefte Betancor, potrivit Transfermarkt.

Ibericul a bifat doar 12 apariții, un gol și o pasă decisivă la Pafos, iar clubul cipriot a anunțat despărțirea de Jefte, chiar dacă avea opțiune de transfer definitiv.

Pafos FC îi mulțumește fostului atacant Jefte Betancor pentru contribuția sa în echipa noastră. Îi urăm toate cele bune în carieră”, a fost mesajul celor de la Pafos pentru Jefte Betancor.

Jefte a debutat la nivel de seniori la Hercules B și a mai trecut de-a lungul carierei pe la Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Las Palmas Atletico, Arandina, San Fernando, Stadl-Paura, Mattersburg, Vorwarts Steyr, Ried, FC Voluntari și Farul.

Rămâne de văzut dacă CFR Cluj se va baza pe el în stagiunea următoare sau va renunța la serviciile sale. În sezonul 2021/2022, Jefte Betancor a fost al doilea golgheter al Ligii 1, după Florin Tănase (20 de goluri), cu 16 reușite. 27 de goluri a marcat ibericul în total în SuperLiga.

Foto: Instagram/Jefte Betancor

Comentarii Facebook