Istvan Kovacs, delegat la cel mai important meci al finalului de an din SuperLiga. Va arbitra derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB!


Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial în urmă cu câteva zile, fiind trimis acasă de FIFA înainte de faza sferturilor de finală. Întors de la Mondialul din Qatar, arbitrul a fost delegat la cel mai important meci al finalului de an din SuperLiga, derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB.

Joi, 15 decembrie, de la ora 20:00, FCSB va juca pe Arena Națională contra CFR-ului, într-o restanță contând pentru etapa cu numărul IX din SuperLiga României de fotbal. Conform gsp.ro, Istvan (38 de ani) va conduce de la centru cel mai important meci al finalului de an din prima ligă de fotbal a României.

CFR Cluj și FCSB sunt vecine de clasament, locurile 2, respectiv 3, cu 6 puncte în plus pentru ardeleni. Cu o victorie, campioana României ar egala-o la puncte pe Farul, liderul la zi din Superliga. În schimb, FCSB s-ar apropia la 3 puncte de CFR Cluj și la 6 de Farul, în cazul în care ar câștiga în fața ardelenilor.

Istvan Kovacs a câștigat aproape 100.000 de euro la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial în urmă cu câteva zile.

Kovacs nu a condus de la centru niciun meci al Mondialului, dar a fost de 8 ori arbitru de rezervă. Pentru toată activitatea din Qatar, a încasat 92.500 de dolari: 70.000 pentru participarea la Mondial, 2.500 pentru fiecare meci din grupe și 5.000 pentru prezența din „optimi”.

Comentarii Facebook