Cel mai bun marcator din Norvegia, vizat de CFR Cluj. Campioana, la un pas de un supertransfer


CFR Cluj încearcă să facă un transfer important în această iarnă. Campioana Ligii 1 negociază cu atacantul norvegian Amahl Pellegrino (32 de ani), de la Bodo/Glimt. Pellegrino este cel mai bun marcator din Norvegia, cu 25 de goluri în 2022.

Unul dintre jucătorii vizați de CFR Cluj în fereastra de transferuri din iarnă este Amahl Pellegrino, atacant norvegian care din vara lui 2021 evoluează la Bodo/Glimt. Pellegrino are un randament impresionant în 2022, an în care a înscris de 30 de ori, de 25 de ori în campionat, de 5 ori în Conference League, scrie GSP.

Contractul cu Bodo/Glimt îi va expira în acest final de an, iar CFR Cluj vrea să-l convingă să schimbe țara. Misiunea campioanei României nu este, însă, ușoară. Echipa norvegiană nu renunță ușor la atacantul în vârstă de 32 de ani, căruia i-a propus prelungirea, potrivit Netta Visen.

Publicația citată notează că Pellegrino a mers la Cluj-Napoca în weekend, pentru a analiza mai atent condițiile de care ar beneficia la CFR.

Clubul din România i-a făcut o ofertă bună din punct de vedere financiar. Golgheterul sezonului trecut din Norvegia ia în considerare oferta”, scriu norvegienii.

Rămâne de văzut însă dacă Bodo/Glimt îl va convinge pe Pellegrino să semneze o nouă înțelegere. 

Ce pot spune despre această chestiune este că vorbim în mod frecvent cu jucătorii, inclusiv cu Pellegrino. Sperăm, precum o face întreg orașul, că vom rezolva problema”, a afirmat directorul sportiv Havard Sakariassen.

În toamna lui 2021, Pellegrino a înscris împotriva celor de la AS Roma, în meciul de tristă amintire pentru italieni, 1-6 cu Bodo/Glimt în Conference League.

Foto: glimt.no

Comentarii Facebook