”Cluj Triathlon Challenge” 2018 adună duminică la start zeci de copii

 

”Cluj Triathlon Challenge” 2018 are loc în 9 septembrie și adună la start zeci de copii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani. 

 

Clubul Sportiv Atlas Invictus, Clubul Sportiv Politehnica Cluj și Federația Română de Triatlon anunță că probele vor începe duminică de la ora 9 și vor dura până la 15.00. ”Cluj Triathlon Challenge” este prima competiție de triatlon și duathlon pentru copii și părinți din Cluj-Napoca. Practic în competiție se pot înscrie și familii, dar și copiii separat.

 

Concursul va cuprinde trei tipuri de probe: concurs triatlon cu probele de înot variind între 50m și 200m, concurs de duatlon (alergare, bicicletă, alergare) și un element special, concurs de ștafetă între familii (echipe formate din părinți și copii). Evenimentul se va desfășura în zona Str. Pandurilor, Bazin Olimpic, Malul Someșului.

 

Această competiție a venit ca un răspuns pentru problemele actuale de sănătate, printre care se numeră și obezitatea care este din ce în ce mai des întâlnită. În același timp, se dorește educarea copiilor, și totodată a părinților, în direcția unui stil de viață sănătos și activ. Vă așteptăm la ”Cluj Triathlon Challenge” să descoperim împreună plăcerea activităților sportive și a beneficiilor lor”, anunță organizatorii.

 

Înscrierile pot fi făcute AICI.

 

Foto: Antrenamentul de joi după-amiaza

Comentarii Facebook