Irimies: U Cluj are un colectiv sudat. Bostina si Niculescu sunt alaturi de echipa VIDEO


Directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimis, a respins zvonurile ca intre Gabi Bostina si Claudiu Niculescu si sefii U Cluj ar fi o relatie tensionata.

"Nu este niciun fel de problema si suntem in fruntea clasamentului si probabil ca deranjam pe unii, dovada si ultimele arbitraje de care am avut parte in ultima vreme si am fost privati de 5 puncte. Intreaga conducerea a clubului are incredere in echipa si in staff si jucatori. Suntem conectati la jocul cu Dinamo si vrem cele trei puncte.

Faptul ca se pune presiune nu e niciun fel de problema. Este normal sa se puna presiune atata timp cat ne propunem ca obiectiv o calificare in Cupe. Ce ne deranjeaza este ca se fac tot felul de speculatii care n-au nimic in comun cu adevarul. Stiu ce colectiv avem si nu se pune problema ca cineva sa puna interesul persoanal deasupra celui de grup. Prin urmare, atata vreme cat Gabi Bostina este capitanul echipei si vicepresedinte al Consiliului de Administratie, nu se pune problema ca o astfel de persoanlitate a noastra sa puna interesul personal mai presus", a declarat Irimies.

Comentarii Facebook