Ionut Badea, multumit de transferuri, dar mai vrea jucatori


Tehnicianul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca este multumit de transferurile facute, Mircea Bornescu, George Galamaz si Dorinel Popa, dar mai vrea jucatori.

"Cat despre transferuri, avem placerea de a prezenta primele trei achizitii. Incercam aducerea si altor jucatori pe noi ii dorim in aceasta perioada. Nu este o lista foarte lunga. E important ca la fiecare inceput de sezon sau in fiecare perioada de intersezon sa schimbi anumite roluri sau jucatori care merita a fi imprumutati pentru a juca mai mult, ma refer aici la Voican, care, desi are calitati foarte bune, nu a reusit sa joace foarte mult in aceasta perioada si am preferat sa nu pierdem din valoarea lui. In aceasta ordine de idei, probabil ca lucrurile vor continua si cu alti jucatori, ramane de vazut insa cu cine.

In Antalya vom face o pregatire care ne va da un statut, niste informatii, astfel incat sa putem incepe campionatul valizi si apti pentru obiectivul care ni l-am propus. Vor fi sase meciuri amicale, care vor cristaliza anumite relatii de omogenizare intre jucatori si nu numai. La momentul actual suntem 29 fara Balde, care este la Cupa Africii. Oricum, noi vom avea in Antalya si echipa a doua, astfel numarul jucatorilor care vor merge in cantonament este putin relevant in momentul de fata", a spus Badea.

Tehnicianul a vorbit si despre jucatorii aflati in probe, intre care este si un japonez. "Avem jucatori veniti in probe, vedem la ce nivel se vor situa si la ce echipa ii vom orienta, fie prima echipa, fie echipa a doua. Oricum, meciurile din Antalya vor da o coordonata clara a acestor jucatori. Orice propunere care vine sa aduca un plus de valoare merita a fi luata in calcul. In ceea ce-i priveste pe jucatorii pe care se vor plati bani, lucrul acesta este deja facut, ma refer la analiza si evaluare. La ora actuala suntem destul de acoperiti pe ceea ce avem nevoie, este in continuare pusa in discutie aducerea unui atacant", a mai adaugat Ionut Badea.

Jucatorii U Cluj au facut joi, 12 ianuarie, vizita medicala.

Comentarii Facebook