Ionut Badea: E ciudat ca jucam acasa la Medias, dar U e peste tot acasa

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, admite ca este ciudat ca echipa joaca pe tern propriu meciul cu Gaz Metan chiar la Medias, dar spune ca U este peste tot acasa.

 

Meciul Universitatea Cluj-Gaz Metan Medias se va disputa pe terenul oaspetilor, pe care Universitatea a decis de la inceperea returului sa dispute partidele de pe teren propriu. "E o ciudatenie faptul ca jucam la Medias, in postura de echipa gazda, e o continuare a bejeniei de la Sibiu cu o singura concluzie: U e peste tot acasa", a declarat Ionut Badea, citat de universitateacluj.ro, site-ul oficial al echipei.

 

El spune ca partida de la Medias va fi grea si ca Gaz Metan are jucatori valorosi, cum ar fi Eric, care trebuie luati in seama. "Urmeaza o partida dificila contra unei echipe cu un joc consistent, cu un antrenor foarte bun, o echipa cu un sistem bine definit. Eric, ca si implanturile reusite gen Bawab sau Roman, mai nou, sunt jucatori care merita luati in seama. Important e sa ramanem concentrati, eficienti, si poate asa vom reusi sa obtinem al treilea rezultat pozitiv", a spus Badea.

 

Meciul Universitatea Cluj-Gaz Metan Medias este programat sambata, 9 aprilie, de la ora 21.00, pe stadionul din Medias.

Comentarii Facebook