Ionut Badea, despre meciul U Cluj - FC Brasov: Echipa are nevoie de un teren de joc practicabil VIDEO


Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a spus ca este constient ca au fost si alte echipe care dupa inaugurarea stadionului au avut un parcurs negativ, dar ca spera ca Universitatea sa invinga FC Brasov.

"Coordonatele oficiale ale meciului cu Brasov sper sa ne dea o alta motovatie. Exemple negative sunt foarte multe in sensul asta, multor echipe care au inaugurat stadioane noi le-au trebuit 4 - 5 meciuri ca sa poata sa si castige. Depinde, insa, numai de noi, si ma refer la jucatori, antrenori, staff tehnic, de a fi perdanti sau de a fi invingatori.

Fara a minimaliza respectul pe care il avem fata de adversarii nostri de duminica, dar sper ca la final noi sa fim cei care ne bucuram de victorie. Brasovul inregistreaza si ei o perioada mai putin buna la nivel mental. Au jucatori cu o valoare peste medie si speram ca la ora jocului noi sa fim cei care sa dictam si directia si modul cum vom lua cele trei puncte.

Sper ca gazonul sa nu faca probleme. Echipa are nevoie de un teren de joc practicabil, un teren de joc bun. Caracteristicile noastre sunt in mare parte bazate pe latura tehnica, individuala. Cea de grup este cea pe care ati vazut-o in aceste 9 etape disputate. Ramane de vazut ce vom face", a spus Badea.

U Cluj se va antrena pe Cluj Arena de la ora 17.30, iar intrarea este libera.

Comentarii Facebook