Ionut Badea, antrenorul U Cluj: Obiectivul nostru ramane locurile 8-12! Sunt multumit de transferurile facute

 
Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, a declarat ca este multumit de transferurile facute in aceasta iarna si ca Nicola Ascoli "se preteaza la profilul de jucator pe care il cautam".

Antrenorul sustine ca obiectivul echipei este acelasi, locurile 8-12, dar totul depinde de modul in care se sudeaza echipa.

"In momentul acesta suntem acoperiti pe toate posturile. Importanta este perioada imediat urmatoare si modul in care vom aborda campionatul. Avem obiectiv ocuparea unui dintre locurile 8-12, dar daca evolutiile noastre viitoare propun un obiectiv mai mare, il vom aborda. Sunt multimit de jucatorii adusi. A fost o perioada de transferuri bine gandita, pe roluri, s-a muncit mult la acest aspect chiar si in vacanta de iarna si totul a culminat cu acest ultim transfer, venirea lui Nicola", a mai afirmat Ionut Badea.

Pe langa transferul lui Nicola Ascoli, U Cluj a mai semnat o intelegere pe patru ani cu Tony, un jucator nigerian care a fost imprumutat in ultimele sase luni la Ariesul Turda.

Comentarii Facebook