Ionut Badea, antrenor "U" Cluj: "Pentru prima data, echipa functioneaza ca un grup unit"


Antrenorul "Sepcilor Rosii", Ionut Badea, a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca este pentru prima data cand echipa functioneaza ca un grup unit.

Referitor la partida contra Rapidului, tanarul antrenor a subliniat faptul ca la inceput este o tendinta de egalizare intre echipe, dar ca "studentii" vor juca la victorie.

"Ne aflam in fata unui nou inceput fotbalistic oficial. Un inceput nu foarte simplu pentru noi. De cand sunt la Cluj este prima data cand echipa functioneaza ca un grup unit si nu doar in echilibru. Avem mare nevoie de puncte si vom face totul pentru a acumula in acest inceput de retur cat mai multe puncte posibile. Diferentele sunt mici mai ales pe acest inceput de campionat. Suntem constienti de valoarea lotului celor de la Rapid, de valoarea antrenorului. E un inceput care are o tendint de egalizare. Nu ne va fi usor. Jucam impotriva unui public foarte cald, care isi va ajuta favoritii pe toata durata partidei. Noi pregatim fiecare meci la victorie", a spus Badea.

In ceea ce priveste noile achizitii, Badea s-a aratat multumit, datorita valorii lor.

"Toate achizitiile facute au confirmat ratiunea aducerii lor inca cu mult timp inainte. Adaptarea a fost foarte scurta si datorita valorii lor", a mai adaugat Badea.

Pentru partida din Giulesti indisponibili sunt Bostina, Cristescu Mendy, Galamaz si Grecu, iar Pele sunt suspendati.

Meciul Rapid Bucuresti - Universitatea Cluj se va disputa sambata, 3 martie, pe stadionul Giulesti, de la ora 18.00 si va fi transmis de Digi Sport.

Comentarii Facebook