Ionut Badea a analizat meciul U Cluj- Poli Timisoara: "Suporterii ne duc la victorie!" VEZI VIDEO


Tehnicianul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a analizat meciul pe care echipa sa il va disputa contra FC Timisoara. "Avem moral bun si mergem la victorie", a spus Badea.

Antrenorul a mai tinut sa mentioneze meritul suporterilor, care pe teren propriu sunt echivalentul celui de-al 12-lea jucator.

"E foarte important sa avem continuitate. In primul rand pentru a ne atinge obiectivul, iar in al doilea rand este si o problema de continuitate pentru noi. Nu intalnim un adversar usor. Faptul ca se joaca din 3 in 3 zile a mai egalizat din valori. Multe echipe importante au pierdut puncte cu echipe foarte slab clasate. Aici pot sa dau exemplu si Timisoara, care a facut trei egaluri acasa. Au intradevar jucatori luati individual mult peste medie si formeaza o echipe bine structurata. Practic este echipa cu talia cea mai mare din campionat. Au aceste elemente de periculozitate din acest punct de vedere.

Pentru noi nu va fi o partida usoara. Avem un moral bun dupa seria de rezultate bune. Este momentul nostru, ne bucuram de el si suntem entuziasti din acest punct de vedere. Suntem constienti si de importanta punctelor puse in joc si a adversarului care urmeaza sa-l intalnim
", a declarat Ionut Badea inainte de meciul cu Poli Timisoara.

Antrenorul Universitatii Cluj a tinut sa specifice ca atuul "studentilor" este publicul. "Avem un aport substantial pe care ni-l da publicul. De cate ori au fost alaturi de echipa au fost al 12-lea jucator. Am reusit sa dominam adversarul tehnico-tactic, decat fizic. Bineinteles si cu entuziasmul de care ne-am bucurat din partea tribunelor.

Echipele de talia Timisoarei pot sa inregistreze scaderi de forma pe parcursul campionatului, dar au tot timpul acest avantaj al echipelor care se evidentiaza prin istorie, prin rezultate, prin palmares. Au tot timpul sa revina. Noi suntem constienti de acest lucru si vom pregati meciul la victorie
", a mai adaugat Ionut Badea.

U Cluj intalneste Poli Timisoara miercuri, 27 aprilie, de la ora 21.00, pe stadionul din Medias.

Comentarii Facebook