Ionel Ganea, în mașina de raliu cu Marco Tempestini! La 170 km/h se ținea de bară ca în autobuz - VIDEO

 

Tehnicianul U Cluj, Ionel Ganea, a fost copilotul lui Marco Tempestini, vineri dimineața, în Shakedown-ul din Faget de la ora 8.00.

 

Ganea a fost echipaj cu un costum special și i s-a făcut instructajul înainte de a se urca în mașina de raliu. Cu toate acestea, din cauza emoțiilor, a uitat că i s-a spus să nu se țină cu mâna de barele de protecție din mașină. Organizatorii au precizat că este foarte periculoasă această poziție, deoarece în caz de accident mâna poate fi chiar și retezată.

 

Pe toată durata probei, antrenorul U Cluj a stat crispat, mașina atingând frecvent 170 de km/h. 

 

Nu am emoții. Ținând cont că e prima dată sunt mai atent la detalii. Nu știu cu ce se mănâncă acest sport, care este extrem și cam riscant”, a spus Ionel Ganea la începutul probei. 

 

Întrebat dacă îi place să conducă mai sportiv, antrenorul U Cluj a declarat că: ”Dacă ai o mașină bună și performantă, poți să mergi cu viteză, dar dacă ai una mai modestă e mai bine să fii prudent”. El a mărturisit că e ”ud”, dar a dat vina pe costumul de pilot pe care îl purta.

 

Vineri, 21 iunie, vor fi doua treceri pe aceasta proba mixtă, una la lumina zilei, cu startul la ora 19.43 si una noaptea, la lumina farurilor, cu startul la 22.06, între ele fiind programată o superspecială la Polus Center.  

Comentarii Facebook