Ion Țiriac îl apără pe Ilie Năstase în urma scandalului cu Serena Williams. Ce spune miliardarul



Ilie Năstase a ajuns ținta jurnaliștilor din toată lumea, după ce a făcut o remarcă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams.

În cadrul unei conferințe de presă de la Fed Cup, Năstase a glumit spunând despre copil: "Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?", fostul tenismen fiind acuzat de rasism.

Vechiul său prieten și fost tenismen, miliardarul Ion Țiriac, i-a luat apărarea, spunând că ”poți să-l acuzi de orice, dar nu că e rasist sau xenofob”.

"Sunt foarte mulţi xenofobi şi paranoici în jurul nostru şi în lumea asta. Ce a spus Năstase despre Serena? Că o să nască un copil. Cel mai bun prieten al lui Ilie, Noah, a făcut un comentariu: "Sunt alături de tine". Pe Năstase poţi să-l acuzi de orice, dar nu că e rasist sau xenofob. Xenofobi sunt cei care au scos acest lucru din context şi l-au mutat în altă parte.

Năstase a făcut clinici cu Arthur Ashe pentru albi, negri, verzi, galbeni şi toate culorile. Noi am trăit mereu împreună cu alte naţiuni, de pe diferite continente. Nu am făcut niciodată diferenţa asta. Scoaterea din context a acestei probleme este o ruşine pentru cei care au făcut-o", a precizat Ţiriac, potrivit Digisport.

Comentarii Facebook