Ioan Ovidiu Sabău despre investitorii turci: Ar fi o lovitură importantă să vină și Lucescu la Cluj


Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul U Cluj, a vorbit despre venirea turcilor la Cluj, spunând că ar fi o treabă foarte bună, pentru că echipa ar crește.

Despre informația că investitorii turci ar vrea să lucreze cu marele Mircea Lucescu, Sabău a adăugat că ar fi prea frumos ca ”Il Luce” să vină la Cluj.

Ar fi bine dacă ar veni, ar crește nivelul. Nu cunosc detalii, știu doar că au fost aici, s-a discutat și există un interes. Ar fi foarte bine dacă s-ar întoarce în fotbalul românesc Mircea Lucescu.

Ar colabora foarte bine cu mine, mai ales că am colaborat bine când eram jucător. Avem o relație de respect, chiar prietenie, deși poate e prea mult. Există apreciere deosebită.

Nu știu dacă se întoarce în fotbalul românesc, dânsul e la un alt nivel. Ar fi o lovitură importantă să vină la Cluj. E prea frumos să se întâmple", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Unul dintre oamenii de afaceri interesați să o preia pe ”U” Cluj este Serhan Cetinsaya (32 de ani), care a fost până în vară vicepreședinte la clubul Beșiktaș și are afaceri în construcții, turism și retail. În grup este și Sertac Guven, fost vicepreședinte al clubului Trabzonspor, campioană a Turciei în 2022.

Informația nu a fost confirmată de nimeni, în plus discuțiile cu turcii sunt în fază incipientă. Președintele U Cluj, Radu Constantea, a confirmat că există interes, dar nu a spus mai multe.

Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociați, nu acționari! Discuțiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă orașul, echipa. Urmează să intrăm în detalii amănunțite. Sunt cinci persoane, iar două au experiență în fotbalul din Turcia, au avut funcții de conducere”, a spus președintele „U” Cluj, la ProSport Live.

Ce spune Emil Boc despre investitorii turci care vor să vină la U Cluj: „Să vină în actuala structură pe care o avem”

Comentarii Facebook