Ioan Ovidiu Sabău a început curățenia: 4 jucători, OUT de la U Cluj


FC Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei în sezonul precedent.

„Clubul nostru se desparte de Dragoș Tescan, Plamen Iliev, Andrei Pițian și Kevin Doukoure, jucători care au ajuns la final de contract.

Dragoș Tescan (24 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj la începutul sezonului 2021/2022. Atacantul a bifat 47 de meciuri în tricoul echipei noastre în toate competițiile, marcând 10 goluri și oferind trei pase decisive.

Plamen Iliev (32 de ani) a ajuns la ”U” la mijlocul sezonului 2022/2023. A bifat 30 de partide în poarta Universității Cluj.

Andrei Pițian (28 de ani) a fost transferat de clubul nostru la începutul sezonului 2022/2023. Fundașul central a evoluat în 42 de partide pentru ”U”, marcând un gol în partida cu CSM Alexandria din ediția trecută a Cupei României.

Ajuns la ”U” în luna august a anului trecut, Kevin Doukoure (25 de ani) a evoluat în 33 de meciuri în toate competițiile pe parcursul acestui sezon”, anunță FC Universitatea Cluj.

f.png

Comentarii Facebook