Ioan Becali: Paszkany e un puisor de bozgor, un taran!


Ioan Becali l-a atacat dur pe patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, pentru ca l-a ignorat in privinta transferului lui Culio la Galarasaray.

"Eu am crezut ca e un baiat manierat, a fost si la mine acasa, dar este un taran basinos, acest puisor de bozgor. L-am cunoscut acum cinci ani de zile intr-o haina de piele tip Gestapo, iar acum nu-mi raspunde la telefon. Asta e parerea mea. Ma comport cu el asa cum s-a comportat si el cu mine.

Eu i-am dat un mesaj ca vrea un club sa dea doua milioane de euro pe Culio si l-a intrebat daca il da. Nu mi-a raspuns la telefon. El nu l-a lasat pe Culio la Galata, dar nu asta e problema, problema e de respect. Putea sa-mi spuna: "Bai, Giovanni, nu am chef sa vorbesc cu tine, ca esti un taran machidon". Nici nu are curaj sa vorbeasca cu mine.

Are contre cu Iuliu Muresan, dar nu poate sa-l dea afara, pentru ca Muresan stie multe despre Paszkany. El nu baga banii lui acolo, sunt altii care baga bani, dar au incredere in el, daca poarta o geaca de pe vremea Gestapo-ului. Vad ca nu o mai schimba, e si cojita putin
" , a declarat Giovani Becali la gsptv.

Comentarii Facebook