Începe Campionatul Naţional de Beach volleyball, la Cluj-Napoca VIDEO

 

Campionatul Naţional de Beach volleyball se află la cea de-a III-a ediţie şi va avea loc în perioada 26-29 iulie pe platoul Sălii sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Până în acest moment la competiţie s-au înscris 20 de echipe, însă în total se vor lupta un număr de 25 de echipe din Bucureşti, Constanţa, Oradea, Zalău, Arad, Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca.

Primele 10 echipe din ţară ca punctaj obţinut în clasamentul Federaţiei Române de Volei sunt înscrise direct în finală. Celelalte 15 echipe vor participa în data de 26 iulie la meciurile de calificare pentru a stabili 8 echipe care intră în competiţia finală, ce va avea loc în perioada 27-29 iulie.

Pentru această competiţie vor fi amenajate peste 100 de locuri în tribune, evenimentul fiind gratuit pentru public.

"Sper să fie o competiție foarte încinsă", a spus Bogdan Bratosin, voleibalistul Universităţii Cluj.

Jucătorii vor plăti o taxă de înscriere de 50 de lei, însă în schimbul acestei sume vor primi două rânduri de maieuri de joc.

Primele 8 echipe vor fi premiate, valoarea totală a premiilor fiind de 2.500 de euro. Din aceasta 1.000 de euro vor fi premii în materiale sportive.

"Pentru a crea această plajă, la standardele impuse de Federaţia Română de Volei, au fost aduse pe platoul Sălii Sporturilor peste 150 de mc de nisip cu o granulaţie specială, potrivită jocului de volei pe nisip", a declarat Costel Moldovan-Trif, iniţiatorul competiţiei.


"Să vină cu mare plăcere şi îi asigur că va fi un spectacol", le-a transmis Bogdan Bratosin, voleibalistul Universităţii Cluj clujenilor.

 

Anca Baciu

 

 

Comentarii Facebook