Încă un jucător „eliminat” din echipa CFR Cluj de către Dan Petrescu. Fundașul „nu l-a impresionat” pe antrenor


CFR Cluj a mai renunțat la un jucător al echipei. Fundașul central Kristian Dimitrov, cel care a fost „împrumutat” de clujeni din Croația, a fost înlăturad din echipă. 

Kristian Dimitrov a fost adus în echipă în perioada de mercato de iarnă de la Hajduk Split, sub formă de „împrumut”. Din păcate, fundașul central a jucat doar într-un meci împotriva celor de la FCSB, iar Dan Petrescu nu a fost deloc impresionat de calitățile de jucător ale acestuia. 

Antrenorul CFR Cluj a decis să nu îl păstreze pe Dimitrov în lot pentru sezonul următor, jucătorul fiind nevoit să se întoarcă la Hajduk Split. Odată cu Dimitriv vor pleca și alți jucători: Susic, Omrani, Hindrich, Sigurjonsson și Fofana.

Într-o situație similară se află și Jonathan Rodriguez, Denis Ciobotariu sau Mihai Butean. Cei trei jucători nu mai sunt doriți la CFR Cluj și ar putea pleca în această vară.

CFR Cluj nu a anunțat până în acest moment niciun transfer oficial, dar echipa negociază cu mai multe nume. Un fotbalist crescut de Atalanta și un fundaș de la FC Argeș sunt primele ținte.


Comentarii Facebook