Miercuri 24 Aprilie

În tinerețe, Becali era omul lui Gică Hagi: "Gigi stătea drepți în fața lui Hagi”


Prietenia faimosului om de afaceri Gigi Becali cu ”Regele” fotbalului românesc, Gică Hagi, merge departe în timp, de când actualul finanțator al Stelei era doar un admirator al fotbalului.

Problemele pe care Hagi le avea de rezolvat erau preluate imediat de Gigi Becali, care facea ce facea si scotea lucrurile la liman. Prietenia dintre Hagi si “Tantarul”, asa cum era poreclit Gigi in tinerete, nu se rezumau doar la implicarea actualului latifundiar din Pipera in chestiuni de viata de zi cu zi care-l priveau pe Hagi, ci mergea mult mai departe, scrie Wowbiz.ro.

Potrivit unui fost fotbalist al Sportului Studentesc, bun prieten cu Hagi, Gigi obisnuia sa-i faca cunostinta “Regelui”cu cele mai frumoase balerine din Bucuresti. “Gigi statea drepti in fata lui Hagi. Cand ii spuneam sa ne puna in legatura cu niste fete frumoase, nu stiu cum facea, dar le scotea din pamant, din iarba verde. Erau multe balerine care activau la Opera Romana sau la Teatrul Constantin Tanase. Ne vedeam la Melody bar si acolo discutam totul. Gigi era baiatul bun la toate. O singura data si-a dat Gigi drumul la gura pe tema asta si apoi s-a cait amarnic. Atunci cand s-a certat cu Hagi. Acum, daca l-ati intreba, cred ca in stilul lui caracteristic ar injura ca la usa cortului. Nu-i place sa-i aduci aminte de astfel de momente”, a povestit fostul sportiv.

Comentarii Facebook