Becali îl avertizează pe Reghe: ”Nu o să fie bine”


Gigi Becali l-a criticat pe antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, pentru faptul că nu a jucat destul de defensiv în partida împotriva londonezilor de la Chelsea și pentru că orgoliul l-a împins să adopte o tactică prin care a încercat să controleze jocul.

"Trebuia să fi văzut finala dintre Inter Milano şi Barcelona (n.r. - returul semifinalei Ligii Campionilor 2009/2010). Dacă vedeai finala aia, erai calificat acum. Ăla cu 1-0 Barcelona. Reghe e antrenor valoros, foarte valoros, dar e tânăr şi el şi învaţă din practică, pe propria lui piele. Dacă o să fie orgolios şi nu o să înveţe din loviturile astea, nu o să fie bine. Tu vrei calificare sau vrei să fii orgolios? Ce Mourinho nu e antrenor valoros? Dar a lăsat orgoliul deoparte şi le-a zis înainte de meci: «Băi, meciul ăsta uitaţi de minge! Nu vă dau niciun fel de tactică, doar atât vă spun: uitaţi de minge. Nu aveţi minge meciul ăsta. Mingea când vine la voi, o daţi oriunde». Trebuia să le dăm mingea numai lor şi să-i lăsăm pe ei să joace cu ea şi aglomeram zona şi cum să mai dea ei două goluri? Dacă ai alergat foarte mult prima repriză, cum să poţi ţii ritmul aşa.Deci am avantaj 1-0, apoi în prima repriză îmi măresc avantajul pentru că dau gol în deplasare. La revedere! Sunt calificat. Una e când te prinde odihnit şi cu mintea limpede să dai mingea şi alta e când te prinde obosit în apărare. Că dacă te prinde obosit şi cu mintea obosită, dai pe lângă ea, faci faulturi, ataci întârziat", a explicat patronul Stelei la DigiSport.

Becali a mai explicat și cum a aflat rezultatul meciului de pe muntele Athos.

"Golul de 1-1 l-am trăit în direct, cu soţia mea la telefon, pentru că am ieşit în pauză. Credeam că s-a terminat (n.r - repriza), am văzut mesaj cu 1-0 pentru ei şi am sunat. Iar soţia mea a zis că uite tocmai am dat gol, 1-1. După aia am fost iar în biserică şi după meci am mers şi am văzut 3-1. Chiar mă gândeam înainte că dacă o să am multe mesaje pe telefoane ne-am califcat, dacă am mesaje puţine înseamnă că nu ne-am calificat. Am luat telefonul cu emoţie, că l-am lăstat pe un deluşor unde se putea prinde, dar mi-era greu să cred că o să ne scoată, că o să poată ei să dea două goluri", a mai declarat Gigi Becali.

Comentarii Facebook