Impresiile unui tânăr care a ajuns în inima Ardealului, chiar de la 10.000 km: Rangelo Janga: ”Clujul e dezvoltat, la nivelul oricărui oraș din Occident!”


Atacantul lui CFR Cluj, Rangelo Janga, joacă la ”feroviari” din vara anului trecut și spune că orașul este frumos și cu oameni primitori. 

Originar din Curaçao, o insulă din sudul Mării Caraibilor, în zona olandeză, la aproximativ 65 de kilometri de coasta venezueleană atacantul Rangelo Janga a mai câștigat trofee în Cipru și Kazahstan.

Rangla spune că iubește Clujul, mâncarea și oamenii primitori. Despre prețuri nu a avut mare lucru de spus, pentru că nu poate face comparație. 

Nici nu știu să fac diferențe cu alte orașe din România. Oricum, e mai ieftin decât în Olanda. Apreciez că are restaurante bune, se mănâncă bine și nu mi se par prețuri mari. Oricum, nu am făcut excese, așa că nu pot face comparații amănunțite.

Îmi place că nu e mare și nu este aglomerat. Are multe locuri verzi, străzile arată bine. Un mare plus sunt oamenii. Clujul e dezvoltat, la nivelul oricărui oraș din Occident.

Vremea (nu îmi place)! Iarna e prea frig. Deși alții au trăit perioade mai friguroase aici, iar eu am prins la fel, tare frig, în Kazahstan. Dar nu sunt obișnuit cu vremea rece, provin dintr-o zonă caldă și am mai bifat țări de acest gen în carieră. N-o să pot să mă obișnuiesc niciodată prea bine cu frigul”, a spus atacantul, pentru Libertatea.ro.

Acesta a lăudat mult restaurantele. ”Am încercat și mâncărurile românești. Toate tipurile de ciorbe, de exemplu. Și mi-a plăcut ceva în mod deosebit, ceva ca o gogoașă… Aaa, papanași! Fabuloși. Unic în lume. Am încercat cu gem. Gustoși, deși cam dulci”, a încheiat fotbalistul.

Acesta a marcat de 10 ori în 30 de meciuri și speră să ajute la aducerea titlului la Cluj.

Rangelo-Janga.jpg

Foto: Rangelo Janga în duelul cu Slavia Praga

Comentarii Facebook