Imagini șocante cu tibiile campionului Daniel Ghiță după o gală: ”Pentru cei care uită sacrificiile unui sportiv de performanță”


Sportivul Daniel Ghiță, cel mai mare kick-boxer din România, a postat imagini cu tibiile lui după un meci de contact. 

Fost ofițer SPP, Ghiță a fost unul dintre cei mai spectaculoși protagoniști din K1 și Glory. 

Pentru că acest sport este unul foarte dur, la finalul meciurilor picioarele lui erau serios afectate. 

”Pentru cei care uită sacrificiile unui sportiv de performanță”, a scris Daniel Ghită. 

”Samuraiul sălbatic” a strâns în kick-boxing 51 de victorii (41 prin KO) și a suferit 11 eșecuri. A învins nume mari ale circuitului, printre care Erol Zimmermann, Jamal Ben Saddik sau Dzevad Poturak. A luptat de la egal la egal, dar a fost învins de marele campion olandez Semmy Schilt. 

Pe 6 martie 2011, Daniel Ghiță s-a confruntat cu Hesdy Gerges și actualul campion It's Showtime. Deși din prima rundă Ghiță a trimis lovituri mai eficiente, până în a doua rundă a fost condus și numărat până la 8. Ghiță a dominat a treia rundă, dar a pierdut tot prin decizie unanimă. Cu toate acestea, a fost doar pentru că a greșit când a căzut la podea, căci, dacă nu ar fi fost numărat, ar fi avut loc o rundă în plus, în cazul în care mulți oameni au crezut că Ghiță ar fi câștigat.

Pe 28 ianuarie 2012, la "It's Showtime" 2012 din Leeuwarden, românul a rejucat meciul contra lui Hesdy Gerges, pentru titlul mondial la categoria grea. În prima repriză, Ghiță, cu un croșeu de stânga, a câștigat cel mai important titlu mondial al său până în prezent.

Acum, Daniel Ghiță este deputat în Parlamentul României, ales pe listele PSD.

Comentarii Facebook