Câți bani cheltuie Neluțu Varga la campioana CFR Cluj: „Eu privesc lucrurile pe termen mediu și lung. Doamne-ajută!”


CFR Cluj se află pe locul doi în acest moment, în clasamentul play-off-ului Superligii. Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a dezvăluit suma uriașă pe care o cheltuie în fiecare an la campioana CFR Cluj. Bilanțul omului de afaceri.

Neluțu Varga a evidențiat că la CFR Cluj se cheltuie în jur de 15-20 milioane de euro pe an. De asemenea, afaceristul a precizat că speră ca echipa sa să cheltuiască nu numai al șaselea titlu consecutiv, dar se gândește deja și la al șaptelea!

Sunt vreo 7 jucători care au oferte. Avem niște acorduri confidențiale legate de vânzarea jucătorilor la vară și nu aș vrea să îi mai bulversez și mai mult. Știu că în acest moment cheltuim pe an la CFR Cluj între 15 și 20 de milioane de euro. Să dea Dumnezeu să luăm și al șaselea titlu! Și al șaptea îmi doresc. Doamne-ajută!”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

Patronul lui CFR Cluj, a vorbit despre pierderile în capital de la echipa din Gruia. Afaceristul a precizat că, în ciuda faptului că s-a scuturat de 30 milioane de euro, își dorește să-și recupereze banii în 8-10 ani prin investițiile făcute.

Noi avem o altă strategie și eu sper că de la vară încolo clubul să meargă pe un profit chiar bun. Și investiția n-am făcut-o ca să o recuperez în doi ani! Am făcut-o pur și simplu să îmi recuperez banii în 8-10 ani

Deci e important să fie sustenabil clubul și de acolo să aducă beneficii corespunzătoare care să mă satisfacă pe mine. Grosso modo, am pierdut în jur de 30 de milioane de euro, dar eu privesc lucrurile pe termen mediu și lung”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

Comentarii Facebook