Ilie Năstase și Țiriac anunță fiecare câte un turneu de tenis la Cluj-Napoca


Ilie Năstase a confirmat că la Cluj-Napoca va fi un turneu de tenis pentru băieți.

Proiectul este în organizare, dar multe depind de cei de la ATP. Năstase a spus că sunt două posibilităţi: competiţia va avea loc fie primăvara, pe zgură indoor, fie în toamnă, după Wimbledon, pe hard indoor.

Din câte am înţeles va fi un turneu de băieţi la Cluj, în sală. Şi la Bucureşti ar trebui să fie, dar mai vedem. Depinde de Primării la Bucureşti. Şi eu, şi domnul Ţiriac, şi domnişoara Halep am făcut mai multe, ne-am bătut cu mulţi, dar nu am putut. Cei care vin, după ce murim noi, să se lupte cu cei care vor, cu Primăria, cu cei care vor ei”, a declarat ”Nasty”, la ProSport Live.

Există discuții și pe linia Ţiriac-Boc, care vor să organizeze un mare turneu WTA la Cluj: ”Evident că suntem în discuţii. Sperăm ca într-o zi să avem acest turneu la Cluj. Mai multe detalii nu pot da acum, dar suntem optimişti”, a spus Emil Boc, zilele trecute.

Ion Ţiriac a explicat: ”Vreau ca anul acesta să cumpăr un turneu de tenis. Dacă este un turneu indoor, se va juca la Cluj. Am vorbit cu Emil Boc, are sală, are de toate. WTA va face o nouă serie de turnee. Va fi cu premii de un milion de euro. Sunt patru turee, iar eu vreau să cumpăr unul dintre ele, care să fie la o dată bună”.

Un turneu de fete, cu jucătoare de primă mână ar fi mult mai profitabil decât un turneu de băieți. Cu Simona Halep în prim pălan, acest turneu de la Cluj ar propulsa și mai mult tenisul feminin și ar atrage atenția pe plan internațional.

Comentarii Facebook