Ilie Năstase îi dă replica lui Boloni: ”Poate băuse sau îl durea o măsea!”


Ilie Năstase i-a dat o replică dură lui Ladislau Boloni, care a afirmat că performanțele lui Gică Hagi, Ilie Năstase sau Simona Halep nu se pot compara cu cele ale Nadiei Comăneci sau Ivan Patzaikin.

Îmi pare rău să-l dezamăgesc, dar am fost numărul 1, ce să fac? Ce facem acum? Ne întoarcem în timp cu 50 de ani? Eu ştiu, poate băuse sau îl durea o măsea, cred. Să şi-o scoată singur, că el era doctor, nu era un jucător de fotbal, ce dracu'?! Cine a fost el, că nu înţeleg? Dacă era cineva din tenis care să spună treaba asta nu mă supăram, dar unul care vine de unde vine, din fotbalul lui. Să-şi dea cu părerea la fotbal, mai bine!", a spus Ilie Năstase pentru Prosport.

Ladislau Boloni a declarat că Gică Hagi și niciun alt sportiv român (fiecare raportat la propria disciplină) nu are forța de a atinge performanțele Nadiei Comăneci.

Eu cred că pe Nadia nimeni, în nici un domeniu sportiv, nu poate s-o atingă! Ca performanță, pentru ceea ce a adus în lume. Era ceva unic. Hagi ce a câștigat? Noi avem această foame, avem nevoie nu de idoli, ci de Dumnezei, de 'Regi', de 'Briliante', de nu știu cine, voi le creați, iar alții acceptă”, a declarat Ladislau Boloni pentru GSP.

Gică Hagi a spus și el că: ”Păi, nu sunt în primii 100 din lume, din toate timpurile? Da? Deci e statistică. Îi dau CV-ul meu să-l citească, cred că îi trebuie vreo 4 zile să-l citească, dar cred că a uitat, mai trece timpul, mai așa... Stăm prin Belgia și vorbim de România. Citește CV-ul și se plictisește, de ce am făcut ca jucător, ca antrenor. Atât îi spun, în rest, e un mare jucător, a jucat pentru România. Restul? Cred că a fost o zi mai neinspirată dacă a pomenit de mine. Îl apreciez, e un fost coleg al meu, e opinia lui, are dreptul să o zică, nu înseamnă că a greșit", a declarat Gică Hagi.

Comentarii Facebook