Marti 14 Iulie

Ilie Năstase candidează la alegerile europarlamentareIlie Năstase va candida pe lista partidului PRM la alegerile pentru Parlamentul European. Anunțul a fost făcut de către liderul partidului, Gheorghe Funar.

"Patriotul Ilie Năstase a acceptat să candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (...) Preşedintele PRM i-a lansat invitaţia bunului român Ilie Năstase să candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion Ilie Năstase va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare", se arată într-un comunicat de presă semnat de Gheorghe Funar.

Contactat, duminică, de MEDIAFAX, Ilie Năstase a spus că nu a luat încă o decizie privind participarea sa la alegeri, deoarece este implicat în organziarea turneului de tenis de la Bucureşti, BRD Năstase Ţiriac Trophy.

"Am discutat cu domnul Funar şi cu domnul Vadim, dar nu am luat încă o decizie, pentru că nu ştiu cât timp am, deoarece sunt implicat în organziarea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy", a spus Năstase.

Comentarii Facebook