Iese scandal mare! ”Țeapă pregătită de CFR 1907 suporterilor Universității Cluj”


Suporterii U Cluj ar putea să nu intre la meciul cu CFR Cluj pentru că fiecare om va trebui să prezinte biletul și actul de identitate. Cu un singur CNP se puteau cumpăra 8 bilete, oar fanii U Cluj au cumpărat la ”pachet” câte 8 bilete.

Dacă se menține regula cu biletul și actul de identitate, un om care a cumpărat 8 tickete de acces va putea folosi numai unul restul 7 sunt nule.

C**ați la fund că vor fi nevoiți să înfrunte realitatea și stadionul lor va deveni luni seara un ocean de iubire in alb și negru, vasnicii urmași ai lui Iuliu & Arpi au pus la cale planul perfect pentru a opri suporterii lui U să ajungă la meci: bilete nominale!

Au scos la vânzare pe bilete.ro mii de locuri, cumpărate aproape toate, in mai puțin de o ora, de suporterii lui U. Înșelătoria e demențială: pe un singur CNP se puteau cumpăra 8 bilete, dar pe toate 8 apare un singur nume. Ca să înțelegeți, nimeni nu a cumpărat bilete doar pentru el, data fiind cererea imensă biletele s-au cumpărat și pentru prieteni de către cei care au avut norocul să poată face plata on line.

Atât doar că pe bilet organizatorul a avut grija sa menționeze că biletele nu sunt transmisibile! Adică, ai cumpărat 8 bilete dar poți intra doar tu la meci. Ceilalți, al căror nume și CNP nu apare pe bilet, rămân afara.

Pentru suporterii 1907 străzi s-a aplicat dubla măsură. Toate biletele distribuite prin asociația lor nu sunt nominale, posesorii lor pot intra fara probleme in stadion 

Când le-am filmat escrocheria din stadion, cu cei care împărțeau bilete pentru cfr-isti, mașina mea a fost atacată și numai inspirația de a nu opri la fata locului m-a scăpat de linșaj! Asta aveau ei de ascuns, asta este surpriza promisă de Peluza Cacanie, de asta va tot repeta că luni trebuie să aveți asupra voastră buletinul!

*******

UPDATE:- conducerea noastră nu concepe că asemenea scenariu ar putea să devină realitate. Totuși, daca se va întâmpla, Universitatea nu va începe meciul fara suporterii ei în tribune!

Continuați vânătoarea de bilete!”, a relatat Mihai Hossu, de la ”Numai U”.

331789286_3599279570303542_7658821165134224521_n.jpg

UPDATE

Accesul la derby-ul Clujului NU este condiționat de prezentarea documentelor de identitate

„În urma informațiilor apărute în mediul online și după consultări cu autoritățile de ordine publică și cu responsabilul CFR Cluj pe linie de securitate, precizăm că accesul la partida CFR Cluj - FC Universitatea Cluj de luni NU ESTE CONDIȚIONAT DE PREZENTAREA DOCUMENTELOR DE IDENTITATE și nici de PREZENȚA PE BILET A NUMELUI PERSOANEI CARE SOLICITĂ ACCESUL la meci. FC Universitatea Cluj face apel la toți cei care vor asista la partida de luni seara să dea dovadă de sportivitate, fair-play și de un comportament civilizat. Ne vedem CU TOȚII ÎN GRUIA!”, anunță FC Universitatea Cluj. 

Comentarii Facebook