V. Hizo: "Nu-l vad pe Cristi ca si pe un secund, ci ca pe un colaborator"

Noul manager de la Universitatea Cluj, Vioreal Hizo, a declarat ca nu il va inlatura pe actualul antrenor, Cristi Dulca, dar ca va avea ultimul cuvant in ceea ce priveste echipa.

"Nu-l vad pe Cristi ca si pe un secund, ci ca pe un colaborator. Normal, eu voi avea ultimul cuvant. Cunosc echipa Universitatii, in mare, am vazut deja cinci jocuri de campionat si urmeaza sa ma pun la punct in urmatoarele zile. Sunt mai multe obiective pe care le avem, iar promovarea e primul dintre ele, cel de care depind si celelalte. Daca noi vom ajunge in Liga I, atunci se vor urgenta si lucrarile la constructia noului stadion si-l vom avea la dispozitie pentru returul viitorului campionat. Altfel, nu cred ca se va intampla asta”, a spus, la prima sa conferinta, noul manager general de la Universitatea Cluj.

Hizo a mai declarat ca la "U" Cluj nu vor fi facute transferuri si ca se va baza mai mult pe promovarea juniorilor la echipa mare.

Cristi Dulca a fost rezervat in declaratii si a afirmat doar ca este fericit sa isi poata continua munca la "U", alaturi de omul care l-a promovat in fotbal ca si antrenor.

Universitarii se vor pregati pana in 18 ianuarie la Cluj, dupa care vor merge in statiunea Sovata, unde vor sta pana in 27 ianuarie. Al doilea cantonament va fi facut in in perioada 8 - 18 februarie, in Antalya.

Comentarii Facebook