Un atacant croat l-ar putea inlocui pe Traore la CFR Cluj

Antrenorul de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, ar vrea sa il aduca in Gruia pe croatul Sasa Bjelanovic, atacantul echipei Vicenza, din serie B, pentru a intari echipa in cazul plecarii ivorianului Lacina Traore.

Presa din peninsula anunta ca Bjelanovic este dorit si de Sampdoria, asa ca lupta va fi una stransa. Atuul lui Mandorlini este ca intre anii 2002 - 2003 a antrenat echipa italiana din serie B si are terenul batatorit.

 

Il Giornale di Vicenza noteaza ca Mandorlini s-a interesat si de jucatorul Antonio bernardini, dar acesta "ramane pe lista de asteptare, iar acum s-a aratat interesat de Bjelanovic", sustin jurnalistii italieni.

Jucatorul croat are 30 de ani si a mai jucat va in special la echipe din campionatul italian. Sasa Bjelanovic a fost cumparat de Vicenza cu 2,4 milioane de euro si este cel mai scump transfer al echipei.

El ar urma sa il inlocuiasca la Cluj pe Traore, dorit de Napoli si de Arsenal, despre care se vehiculeaza ca ar urma sa fie transferat pe suma de 4 milioane de euro.

Comentarii Facebook