Hizo: Universitatea va incepe returul cu 22 de jucatori in lot, restul de 13 vor fi imprumutati

 

Universitatea Cluj va incepe returul de campionat cu 22 de jucatori in lot, restul pana la 35 vor fi imprumutati. Managerul general al clubului, Viorel Hizo, a declarat ca este imposibil sa fie platite salariile pentru toti cei 35 de jucatori.

 

"O sa opresc 22 de jucatori, dar cu cat mai multi jucatori in lot pot exista mai multe probleme si nemultumiri pentru ca cei care nu joaca vor fi nemultumiti. Lotul este stabilit in functie de rapiditatea cu care vom putea sa ii imprumutam jucatorii, pentru ca este imposibil sa platim salariile a 35 de jucatori", a declarat Viorel Hizo, la TVR 3.

 

Hizo nu a vrut sa spuna care vor fi jucatorii care vor pleca de la U Cluj, dar a admis ca in timpul cantonamentelor din intersezon "jucatorii au fost vazuti de impresari si au fost unele discutii".

 

Managerul general al Universitatii a mai afirmat ca in prezent clubul clujean nu mai are datorii. "Clubul are zero la datoriile catre stat. Domnul Walter a cheltuit 3 milioane de euro cu aceasta echipa. O suma foarte mare pentru ca dansul cand a venit nu avea nici macar sediu la club si stadionul era cum era. A cautat sa imbunatateasca situatia si eu sper ca dansul sa poata sa sustina financiar in continuare".

Comentarii Facebook