HC 77 - Old Boys, derby -ul Campionatului Judetean de Handbal


Echipele HC 77 si Old Boys au disputat duminica seara, in sala Gheorghe Roman, derby-ul Campionatului Judetean de handbal masculin.

Pentru a egaliza fortele, conducerea HC 77 l-a legitimat pe ultima suta de metri pe Ioan Ani-Senocico, fost component al echipei U Transilvania, care s-a alaturat altor fosti jucatori la U, precum Catalin Marian si Adrian Cercelaru.

In ciuda acestui fapt, fostele glorii ale lui U, Old Boys, au dominat meciul, dar nu au reusit sa se desprinda pana la pauza, scorul fiind 16-17 pentru campioana en-titre.

HC 77 a inceput repriza secunda mult mai bine si dupa numai cinci minute de joc era deja in avantaj (min. 30, 20-19), iar cu numai trei minute inainte de final diferenta avea sa fie de doua goluri (min. 47, 28-26).

Jucatorii de la HC 77 si-au pierdut concentrarea pe final si s-au implicat in contre cu cei doi arbitri, abandonand apararea. Old Boys au inscris pe final de 5 ori, iar HC 77 numai o data. Scorul final a fost 31-29, iar campionii de anul trecut, Old Boys, au luat o serioasa optiune pentru castigarea sezonului regulat.


Principalii marcatori:

HC 77: Marian C. 10, Cercelaru A. 8, Ani Senocico I. 5.
Old Boys: Pop L. 7, Muresan 7, Petrus 5.

Comentarii Facebook