Halterofilii clujeni, medalii la Campionatele Naționale de Haltere pentru Juniori și Tineret - FOTO


Sportivii de la ACS The Box au câștigat 6 medalii, dintre care 4 de argint, la Campionatele Naționale de Haltere pentru Juniori și Tineret, la prima participare.

Îndrumați de Gabriel Sîncrăian, ei au concurat cu cei peste 100 de sportivi din întreaga țară înscriși in competiție. Dintre sportivii clujeni, Adrian Perșa, a surprins pe toată lumea reușind să cucerească 3 medalii de argint la categoria 89kg si astfel devenind noul vicecampion național la prima sa participare.  

Campionatele Naționale de Haltere pentru Juniori și Tineret au avut loc în perioada Septembrie-Noiembrie. Deși anul acesta condițiile de pregătire au fost mai dificile, sportivii de la proaspătul club clujean ACS The Box au reușit să obțină rezultate remarcabile la Camionatele Naționale de Haltere și, totodată, să pună numele clubului și al Clujului pe harta celor mai buni atleți.   

Campionanatul Națtional de Haltere Juniori II U 17 desfășurat la Arad 22-26 Sep 2020

Reprezentanți: Flavian Ionescu

Rezultate:

Flavian Ionescu – categoria 89 kg

Medalie Argint la Smuls (90kg)

Medalie Bronz la Aruncat (100 Kg)

Medalie Bronz la Total (190 kg)

Campionatul Național U23 Tineret desfășurat la Bascov 4-7 Nov 2020

Reprezentanți: Adrian Perșa, Adam Peter

Rezultate: 

Adrian Perșa Vice Campion Național– categoria 89 kg

Medalie Argint la Smuls (128 Kg)

Medalie Argint la Aruncat (150 Kg)

Medalie Argint la Total (278 Kg) 

Adam Peter – categoria 89 kg

locul V la Smuls (100kg), Aruncat (123 Kg) și Total (223 Kg)

ACS The Box luat naștere din dorința de a apropia copiii și adolescenții de sport, ajutându-i astfel să se dezvolte, atât din punct de vedere fizic, cât și intelectual. Am simțit pe pielea noastră ce înseamnă să crești fără componenta sportivă în viața de zi cu zi și ne dorim să schimbăm acest aspect într-o societate care apreciază din ce în ce mai puțin activitatea fizică în rândul copiiilor. 

Ne dorim să aducem un suflu nou în sportul de performanță dedicat tinerilor cu o abordare bazată pe educație, respect reciproc și o comunitate cu valori pozitive, capabilă să inducă o dorință constantă pentru progres. Prin acest mod dorim să reînviem o disciplină sportivă cu rezultate importante pentru Romania în trecut: Halterele. 

Punem foarte mare accent pe munca în echipă și pe valoarea individuală a fiecărui membru The Box. Tocmai din acest motiv am ales să lucrăm cu persoane cu mare experiență, care își doresc constant să devină mai buni. Fără îndrumările lui Gabi aceste performanțe nu ar fi fost posibile. 

Gabi Sîncrăian: ”Am ales să lucrez cu tineri, pentru că mai am încă multe de învățat despre haltere, chiar dacă am făcut asta pentru 20 de ani. Cred că în momentul de față doar antrenând pot să mă dezvolt mai mult și să înțeleg mai bine acest sport. 

Sportul, în general, m-a ajutat să am un program și să respect anumite reguli. În plus, am învățat să fiu constant și să am răbdare în ceea ce fac, în ceea ce cred că e cel mai important pentru a  reuși în orice domeniu”.

Comentarii Facebook