Ofertă uriașă pe numele lui Dan Petrescu de la Al-Nassr


Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a primit o ofertă de la Al-Nassr, care este greu de refuzat. ”Bursucul” ar urma să câştige în primul sezon, în Arabia Saudită, de 5 ori mai mult decât la CFR Cluj, scrie GSP.ro.

Al-Nassr a oferit un salariu de 2,5 de milioane de euro pentru actuala stagiune, iar pentru sezonul viitor de 3 milioane de euro, în condițiile în care la CFR Cluj câștigă 500.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanţă. Clauza de reziliere a "Bursucului" s-ar ridicat la numai 500.000 de euro, iar arabii sunt gata să o achite.

Este drept că în sezonul trecut Dan Petrescu a adunat suma de 1 milion de euro la CFR Cluj cu toate bonusurile din cupele europene, dar acum lucrurile la Cluj încep să scârțâie pentru că echipa nu are ”sânge” proaspăt.

Dan Petrescu este dorit și de Antalyaspor, din Turcia, dar oferta financiară este mai puțin tentantă.

După eșecul cu AS Roma, 5-0, Dan Petrescu declara că lista UEFA este foarte subțire, motiv pentru care CFR nu are șanse să ajungă în primăvara europeană: "Dacă mai facem vreun rezultat pozitiv, va fi un miracol. Nu avem cum să facem nimic. Important e să nu pierdem duminică.

Nu văd ce putem face în viitor, jucătorii pe care vrem să îi luăm sunt liberi de contract, n-au jucat fotbal de trei luni. Am avertizat că nu am jucători, asta s-a văzut la meciul de astăzi".

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2022. Petrescu se află la al doilea mandat la CFR Cluj: iunie 2017 - iunie 2018 și din martie 2019 până în prezent, iar de fiecare dată când a fost sub comanda sa, echipa din Gruia a câștigat titlul în Liga 1.

Comentarii Facebook