Halep, victorie în finala din Dubai: ”Simt că îmbătrânesc, dar victoria de azi mi-a dat putere!”


Simona Halep a câștigat al 20-lea turneu din carieră la Dubai, unde s-a mai impus în trecut. Românca a câștigat finala cu Elena Rybakina, 20 de ani, scor 3-6, 6-3, 7-6.

E special că am câștigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Mi-am dorit mult să câștig acest turneu, am simțit că devin mai bună pe zi ce trece. Să joci cu o adversară atât de tânără e o provocare mare întotdeauna.

Vreau s-o felicit, a jucat fantastic și acest meci, și întreg turneul. Simt că îmbătrânesc, iar să joc azi împotriva ei mi-a dat puțină putere. Am simțit că încă pot câștiga aceste meciuri. Are un viitor mare, să fie încrezătoare, că se descurcă bine.

Ador să joc la Dubai, am simțit că e săptămâna mea. La finalul meciului picioarele mele erau foarte obosite. Sunt mândră că am luptat din greu și am acest trofeu pentru a doua oară”, a spus Simona Halep, la premiere.

Simona Halep a cerut de trei ori intervenția antrenorului în teren pentru sfaturi. 

În setul decisiv, la 2-3, sportiva din România a cerut din nou on-court coaching, iar meciul s-a dus în tie-break. Aici, "Simo" a rezistat serviciului puternic al adversarei și a câștigat o finală electrizantă, scor 3-6, 6-3, 7-6, scrie Digi Sport.

Comentarii Facebook