Halep a fost eliminată de la Miami. Cum explică sportiva eșecul


Simona Halep a fost eliminată, miercuri, de la turneul de la Miami, în sferturile competiției.

Numărul 5 mondial a fost învinsă de britanica Johanna Konta, în trei seturi, cu scorul 3-6, 7-6 (7), 6-2.

Totuși, sportiva spune că e mulțumită de evoluția sa la acest turneu, unde a realizat cea mai bună performanță a sa din 2017.

"A fost, cred, un turneu bun, după atâta pauză chiar am jucat bine, mult mai bine decât la Indian Wells. Sunt mulţumită de ceea ce am făcut în aceste două săptămâni, să zic aşa, am muncit zi de zi. Sunt un pic supărată, bineînţeles, am avut meciul în mână, dar a fost bine. Ea a jucat mai bine atunci, a fost mai puternică şi a meritat să câştige.

Cred că şi la 5-4 am făcut două duble greşeli. Am ajutat-o, i-am dat un impuls că meciul nu e terminat în favoarea mea, în tie-break la fel. Asta a făcut diferenţa astăzi, poate că şi lipsa meciurilor mele, lipsa de concentrare în momentele importante, dar a fost bine, e un meci cu un nivel ridicat, un meci de Top 10, jucătoarea cu care am jucat astăzi este foarte bună şi puternică. Are un serviciu foarte solid, puternic, primul serviciu foarte bun, însă am avut posibilitatea şi am făcut break-uri, dar a fost mai bună ea", a spus Simona Halep pentru Digisport.

Comentarii Facebook