Hai ROMÂNIA! La Cluj, tricolorii au nevoie de susținere în meciul de handbal contra Poloniei

 

România înfruntă Polonia, duminică seara, de la ora 20.00, în Sala Polivalentă. Meciul este unul deosebit de greu, deoarece echipa Polonia a avut rezultate foarte bune în ultimii ani. 

 

Polonezii au terminat pe locul patru la Jocurile Olimpice și au luat medalia de bronz la Campionatul Mondial. 

 

Antrenorul României, Xavi Pascual, care antrenează și echipa Barcelona, este încrezător în determinarea handbaliștilor nostri. România a câștigat meciul din Belarus și echipa s-a antrenat foarte bine.

 

Cred că românii se pot simți mândri de acești jucători pe baza muncii pe care au depus-o până acum. E adevărat că am câștigat un meci în Belarus, dar meciul s-a terminat. Dacă trăim din trecut, nu vom câștiga niciodată nimic. Trebuie să fim conștienți la ce nivel ne aflăm și ce adversare avem. Avem un meci complicat și unicul lucru pe care îl promitem este că jucătorii vor da totul pe teren, la fel cum s-au antrenat în ultima săptămână”, a spus Xavi Pascual. 

 

Nu putem fi atât de oscilanți încât să credem că înainte de a pleca în Belarus eram învinși și pierzători și acum putem câștiga Campionatul European. Dacă jucătorii vor da totul pe teren, eu îi voi felicita. La fel cum aș fi făcut dacă pierdeam meciul din Belarus”, a mai adăugat

Comentarii Facebook