Gimmy Polus, cea mai mare sala de sport din Transilvania s-a deschis astazi VIDEO (P)

 

Daca pana acum v-ati spus ca nu mergeti la sala pentru ca aparatele sunt vechi este prea inghesuiala, miroase a transpiratie, nu aveti cu cine lasa copilul, acum scuzele de acest gen nu mai tin. Gimmy Polus le elimina pe toate rand pe rand.


Gimmy este cea mai mare sala de sport din Transilvania si dispune - mai mult de 25 de cursuri diferite , la partea de aerobic, in sali foarte mari cu o capacitate de 180 de persoane pe ora si cu 70 de aparate.

 

Patronii salii de sport va asigura ca totul este supravegheat video , asa ca nu veti avea nicio surpriza neplacuta. In plus, ei s-au asigurat ca atat vestiarele cat si baile sa arate impecabil, astfel incat sa va simtiti bine si inainte si dupa sport.

 

Abonamentele au preturi accesibile.  De exemplu, un abonament de 170 de lei  va permite nu doar accesul la aerobic sau la fitness, ci va asigura si accesul gratuit al copilului la Happy Park, apa plata cata puteti bea si o bautura la alegere: cafea, ceai, capuccino, ciocolata calda.

 

Aparatele pentru fitness sunt de ultima ora, numai bune sa va ajute sa fiti in forma maxima. Iar daca vreti sa va distrati, cursurile de Zumba sunt cele mai potrivite.

 

Vezi si...

Master class de Zumba oferit de Clubul Gimmy Polus! O turcoaica sexy a incins atmosfera VIDEO si FOTO

Vezi imagini in premiera cu Gimmy Polus, cea mai mare sala de fitness si aerobic din Cluj VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook