Duminica 28 Aprilie

Gigi Becali, o nouă „înțepătură” la adresa președintelui CFR Cluj: „Când ai prieteni arbitri, nu mai contează nici VAR-ul”


Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a declarat că rivala CFR Cluj este cea mai puternică echipă din campionat. Becali a făcut însă referire și la relațiile de prietenie ale lui Cristi Balaj, președintele CFR-ului, cu anumiți arbitri.

„Înțepătura” vine și după ce Universitatea Cluj a acuzat arbitrajul în urma pierderii derby-ului cu CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 15-a a Ligii 1. „Șepcile roșii” au susținut atunci că Emmanuel Yeboah ar fi trebuit eliminat, iar al doilea penalty primit de trupa lui Dan Petrescu a fost incorect acordat.

Acum zic, suntem pe loc de play-off, nu-mi mai e frică. Acum vreau să termin anul pe locul 2-3. Locul 1 e aproape imposibil. Dar Rapid poate fi detronată. Acum facem calcule pentru titlu.

Farul e în lupta pentru titlu, dar nu cred că are... nu știu. CFR e cea mai puternică. Are și prieteni puternici, din arbitraj. Când ai prieteni arbitri, nu mai contează nici VAR-ul. Dacă arbitrul nu vrea să se uite la VAR... în meciul CFR-ului, cu acel 11 metri.

Cred că ne vom bate la titlu cu CFR până la final. Nu vorbesc despre Farul, Rapid e foarte bună echipă, Craiova la fel. Nu vreau să supăr pe cineva", a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Comentarii Facebook