Eugen Neagoe, încrezut înainte de „U” Cluj - FCSB: „Nu va fi deloc un joc ușor pentru noi, dar nici pentru ei”


FCSB traversează o perioadă bună în campionat, însă Eugen Neagoe, tehnicianul Universității, își dorește să întrerupă seria oponenților. „U” începe returul sezonului regular al Superligii cu un duel pe teren propriu în fața FCSB-ului, meciul de luni, 31 octombrie, fiind cel care o să închidă runda cu numărul 16.

Știm că jucăm în compania unei formații puternice, una dintre cele mai puternice din campionatul nostru. FCSB-ul are jucători de mare calitate și foarte tineri. Nu va fi deloc un joc ușor pentru noi, dar nici pentru ei nu va fi ușor. Va trebui să muncească foarte mult la partida de luni seara. Sigur, mi-aș dori să câștigăm pentru că sunt foarte importante cele trei puncte pentru noi. În același timp mi-aș dori să facem un joc frumos și acele puncte să fie meritate și, mă repet, mi-aș dori să nu mai fie greșeli de arbitraj.”, a declarat Eugen Neagoe, la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

FCSB traversează o perioadă bună în campionat, însă Neagoe își dorește să întrerupă seria oponenților.

Și dacă și-au găsit cadența, pot să o piardă luni seara și îmi doresc acest lucru. Vreau ca suporterii noștri să fie mândri de noi, de modul cum arătăm la fiecare joc. Îmi doresc să câștigăm nu doar pentru că jucăm împotriva FCSB-ului, ci pentru că sunt foarte importante cele trei puncte. Așa vom proceda la fiecare joc. Ei sunt într-o formă destul de bună în campionat, au reușit să câștige ultimele jocuri, dar asta nu înseamnă nimic astăzi și vom vedea luni cum se vor prezenta chiar dacă și-au odihnit câțiva jucători în meciul cu Anderlecht. Și CFR Cluj și-a menajat jucătorii în Cupă și au reușit apoi să câștige cu noi în campionat din acea greșeală cu al doilea gol din penalty. N-a fost nicio diferență, ba dimpotrivă, jucătorii noștri au arătat destul de bine și fizic și sunt convins că așa vor sta lucrurile și luni seara.”, a mai adăugat tehnicianul alb-negrilor. 

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook