Gigi Becali, măsuri dure la FCSB, jucătorii să nu mai doarmă cu partenerele: „În fiecare seară împreunare, s-au dus seva și puterea”


Gigi Becali e pregătit să ia măsuri dure la FCSB, după înfrângerea cu Oțelul Galați, 0-2. Patronul le-a cerut jucătorilor să nu mai aibă relaţii intime cu soţiile sau cu iubitele lor înaintea meciurilor.

Gigi Becali și-a pus la zid jucătorii la FANATIK SUPERLIGA după înfrângerea clară împotriva echipei lui Dorinel Munteanu, scor 0-2. Patronul FCSB l-a luat în colimator și pe Octavian Popescu.

„Când ai talent, trebuie să-l combini cu munca. Că dacă nu, și te fură puțin, pentru că e o vârstă atunci când trebuie să-ți pui rădăcinile. În loc să te gândești numai la fotbal și îți iei o fată care stai cu ea și poate… nu vreau să zic ceva că nu mă interesează. Dar e ceva, nu știu ce se întâmplă.

Noi am fost tineri. Poate lumea râde că ziceți că e anormal. Bă, dacă vrei să faci fotbal, chiar de căsătorit de vei fi, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei să faci fotbal la mare nivel și să iei bani”, a declarat Becali.

Becali îl sfătuiește pe Tavi Popescu, mijlocașul FCSB, să facă sex mai rar: „Să îi spui la soție: ‘Bă, ne împreunăm o dată pe săptămână’. Dacă iei una fată și stai cu ea și în fiecare seară împreunare, împreunare, apoi s-a dus seva și puterea ta! Îți tremură genunchii. Mai ales acuma că fac tot felul de împreunări. E vai de capul nostru. Vai și vai”.

Comentarii Facebook