Gigi Becali i-a prelungit contractul pentru că e credincios: Ghetele lui sfințesc terenul

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Mihai Roman pentru că este credincios.

Roman avea două contracte semnate. Eu am vrut să semneze pe doi ani, el pe un an. 'Mai bine pe un an, că nu vreau să ne certăm. Hai să semnăm două contracte şi dacă îşi convine îl bagi pe al doilea', mi-a zis. El are soţia la Bucovina, acolo stă cu copiii. Nu e în regulă, bărbatul cu femeia trebuie să stea la un loc, nu trebuie bărbatul să stea într-un loc, femeia în altul. Trebuie să stea la Bucureşti, aici, unde lucrezi tu. Nu i-am zis eu, i-am zis lui MM şi MM i-a spus. El nu a crezut, pentru că a auzit ceva de la Iftime. Eu a vorbit cu Iftime şi omul mi-a spus: 'Dă-mi-l înapoi pe Roman, că era un lider pentru mine'. Nu pot, în primul rând cum să-i spun eu băiatului că nu-mi place de el când îmi place de el”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Şi nu ştiu ce ar fi auzit el că ar fi zis domnul Iftime. Şi i-am spus: 'Ca să vezi că nu e adevărat şi eu nu am spus că te dau şi nu ştiu ce, uite, eu îţi bag contractul'. Şi i-am spus lui MM şi lui Argăseală: 'Băgaţi-i contractul!'

A plâns de bucurie că a văzut că aşa este şi că avem încredere în el şi că ne punem baza în el. Să se ducă să-şi aducă nevasta şi copiii, penrtru că el e şi foarte religios, foarte credincios. La mine, omul credincios poate să nu joace nimica fotbal, îl ţin acolo să poarte noroc, să sfinţească ghetele lui terenul. Rugăciunea lui face cât 17 goluri ale lui Messi”, a mai spus Becali.

Comentarii Facebook