Țucudean despre corecția de 3-0 aplicată Dinamo: ”Am profitat de situația lor!”

CFR Cluj a învins categoric echipa Dinamo și a urcat la 5 puncte în fruntea clasamentului.

George Țucudean a înscris și în meciul de marți, 4 decembrie, și a ajuns la 12 goluri marcate în actuala stagiune.

Ne bucurăm că am câștigat. Tot timpul e greu să câștigi la Dinamo. Am profitat de situația mai puțin plăcută în care se află ei în momentul de față. Noi suntem profesioniști, am venit să câștigăm și asta este (...) Trebuia odată să vină și golurile. Atât timp cât sunt serios și dau tot ce pot era normal să vină și golurile. Sper să mă țină forma asta cât mai mult, mai ales că vin și preliminariile. E important să nu mă accidentez pentru că e mereu greu după o accidentare”, a spus George Țucudean la finalul partidei.

Atacantul crede că lupta pentru titlu se va da între mai multe echipe.

Nu cred că va fi o luptă în doi. Va fi o luptă în 3-4. Viitorul și-a revenit foarte bine și a ajuns acolo sus. Noi trebuie să fim liniștiți, să ne facem jocul. Va urma play-off-ul și acolo trebuie să câștigăm. Sunt meciuri importante. Punctele pe care le faci aici se împart la doi”, a mai spus Țucudean.

Golgheterul Ligii 1 spune că e greu să joci pe frigul de afară.

E dificil să joci fotbal pe asemenea vreme, terenul era înghețat. Trebuie să te protejezi. Sunt anumite contacte și nu intri sută la sută ca să încerci să te protejezi. Când nu intri sută la sută, atunci te lovești. E păcat să mergem mai departe cu campionatul. Nu știu ce vor, să jucăm doar ca să jucăm sau să fie calitate. Calitate nu poți să ai pe terenul acesta. E joc de luptă, se anulează orice calitate. Jucătorii mici rapizi și tehnici nu au nicio șansă. Aici e de bătaie”, a mai spus George Țucudean.

Comentarii Facebook