Miercuri 24 Aprilie

Gigi Becali, HALUCINANT după ce Steaua a bătut Ajax

 

Gigi Becali a dat un mesaj religios după ce Steaua a învins Ajax.

 

Numai Hristos m-a ajutat. Ăsta e adevărul. Ca să se adeverească că Hristos e adevărat m-a chinuit pentru că sunt păcătos, dar nu m-a lasat. Am plâns de bucurie și credință. 

 

Asta este o bucurie mult mai mare decât victoria cu Valencia. Este un moment mai dificil pentru mine. A venit Dumnezeu și a pus mâna și Hristos a spus că nu faceți ce vreți cu el. L-ați luat si l-ați batjocorit, pentru că l-am lăsat eu. Și acum n-au mai putut pentru că m-a apărat Hristos”, a spus Becali, cu referire la condamnarea lui la închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane.

 

Mi-a spus Dumnezeu: Orice ți-ar face să nu pui la suflet și să fii bun. Am gândit și eu rău, că m-au condamnat, dar Hristos mi-a dat o lecție și acum am câștigat”, a mai spus Becali, la DigiSport.

 

Pe ce am mizat că ne calificăm? Pe faptul că aici e credința, nu la ei, pe străzile alea cu cannabis și fete. Am văzut în minutul 120 la televizor cum se rugau copiii. Atunci mi-am dat seama că dacă se roagă copiii ne calificăm. Păi cum să se califice ei, care au droguri, cannabis și străzi de alea”, a mai spus Becali.

 

Finanțatorul a mai mărturisit că va dona un milion de euro călugărilor de la Muntele Athos. ”Așa am zis că voi dona un milion de euro dacă ne calificăm. Păi eu câștig acum 3-4 milioane de euro că ne-am caliicat. Acum pot dona un milion la Muntele Athos”, a mai spus Becali.

 

Despre Chelsea, el a spus că: ”Veți vedea cum vine Abramovici la meci. Atunci ma duc la masă cu el. Cum să mă duc la masă cu patronul de la Ajax care are pantofi de 200 de euro. Pai eu am pantofi de 4.000”, s-a lăudat latifundiarul din Pipera.

 

Steaua - Ajax 4-2 DUPĂ PENALTY -uri - VIDEO

 

Becali l-a atacat și pe Klaus Iohannis, spunând că acesta nu are valoare. ”Eu am valoare că am adus în România 10 milioane de euro. El ce a adus? Numai vorbește și face nimic. Eu trebuie să fiu făcut împărat al României pentru ce am făcut pentru țara asta”, a mai completat omul de afaceri.

 

Steaua - Ajax 2-0 REZUMAT VIDEO. UPDATE: Steaua s-a calificat

Comentarii Facebook